Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Lokale projecten = geen vluchtelingen

17/09/2015
IMG_0144.JPG

Laat het duidelijk zijn; er is geen eenduidige, simpele oplossing voor het vluchtelingenprobleem. Maar een deel van de oplossing is het wegnemen van de redenen waarom mensen op de vlucht slaan.

Veel vluchtelingen ontvluchten het geweld in hun thuisland, maar vele anderen trekken weg  omdat ze geen toekomst meer zien voor zichzelf en hun familie in hun land. Daarom zijn lokale projecten van groot belang als deeloplossing voor het vluchtelingenprobleem.

En laat nu net dat zijn wat Rotary Clubs for development doet. We verbeteren niet alleen de gezondheidszorg in Kinshasa en de Provincie Kinshasa en de toegang hiertoe, we ondersteunen ook lokale projecten zoals een viskweekvijver of landbouwprojecten, zodat de lokale bevolking zelf kan werken aan een toekomst.

Daardoor is uw steun indirect ook een deel van de oplossing voor de vluchtelingenproblematiek!

IMG_0243