Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Radiologie volledig operationeel!

19/11/2015
IMG_0112.JPG

Wellicht las je reeds over de renovatie van het ziekenhuis in Kinkole, in de gezondheidszone van N’Sele, dit jaar? De afdeling radiologie maakte deel uit van deze renovatie met de steun van Rotary Club Sint-Truiden. Dankzij hun steun beschikken we over het nodige materiaal en de gestelde expertise. Dankzij Rotary Club Sint-Truiden beschikken we nu over een volledig operationele afdeling.

Sinds juni neemt het ziekenhuispersoneel scans van onder andere botbreuken met de nieuwe apparatuur en nu kunnen ze ook de scans afdrukken. Hierdoor volgt het personeel de patiënten sneller en efficiënter op en verbeteren ze de opvolging van de patiënten. Dankzij de renovatie van de radiologie kunnen we meer patiënten helpen en benutten we de capaciteiten van het hospitaal nog beter.

Wil je ook bijdragen met jouw Rotary Club om samen met Rotary Clubs for Development te bouwen aan betere gezondheidszorg in Kinkole? Contacteer ons (link) of neem een kijkje op onze ik-wil-helpen-pagina, waar je niet enkel ontdekt hoe je ons kan steunen, maar waar je ook een financiële bijdrage kan doen.

Volg de laatste updates via Facebook en LinkedIn!

INFERIEUR (Membre)-CHEVILLE-06_11_2015-11_20_40-328
THORAX-POTTER FACE PA port-06_11_2015-11_20_34-953