Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Steun Rotary Clubs for Development tijdens de Warmste Week!

10/12/2015
music_for_life.jpg

Van 18 tot 24 december duiken opnieuw drie presentatoren van Studio Brussel in de studio om verzoekplaten te spelen en alle hartverwarmende acties in de kijker te zetten. Ook dit jaar staat de studio in De Schorre in Boom en kan je er zelf gaan kijken hoe iedereen zijn goede doel steunt. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen schieten initiatieven om de verschillende goede doelen te helpen als paddenstoelen uit de grond.

Rotary Clubs for Development maakt dit jaar voor het eerst deel uit van de groep goede doelen die je via Music for Life kunt steunen. Je kunt een actie ten voordele van onze NGO op poten zetten via www.dewarmsteweek.stubru.be/organisaties?category=17&title=rotary.

Vele organisaties bakken koekjes of verkopen soep, maar wat kan jij doen als Rotariër of met je Rotary Club? Inspiratie hiervoor vind je op onze ik-wil-helpen pagina.

Tijdens het eindejaar denken velen ook aan de minderbedeelden. Ook jij kan je steentje bijdragen voor de bevolking van Kinshasa. Alle mogelijkheden om ons te steunen kan je op onze ik-wil-helpen pagina vinden (www.rotaryclubsfordevelopment.org/nl/ik-wil-helpen). Aarzel niet, en steun ons sterke programma!

Voor meer informatie of vragen kan je terecht op de website . Via onze sociale kanalen Facebook en LinkedIn  blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws over de NGO. Volg ons!
music-for-life2
ROTARY_BRCD_cmyk (700x211)