Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Microprojecten in volle opbouw!

07/01/2016
2.jpg

Momenteel helpen we enkele gemeenschappen bij de bouw van een molen en het opzetten van een varkenskwekerij. De hulp die we aanbieden varieert sterk. We tekenen onder andere mee plannen uit voor de bouw van de molen en staan de lokale gemeenschappen bij met financiële hulp. Ook bekijken we welke materialen nodig zijn en in welke hoeveelheden we deze zullen aankopen om de microprojecten te realiseren. Verder houden we toezicht op de uitwerking van de plannen en de afhandeling van voltooide projecten.

Op de foto’s zie je hoe een hoofdmetser en zijn team plannen uitwerken voor de opbouw van een microproject in Bu, DRC. Ze bespreken de materialen en het terrein waar ze de molen zullen bouwen. Op de andere foto tonen vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap zich zeer tevreden met de financiële hulp die we hen bieden.

Lijkt dit je een goede manier van duurzame ontwikkelingshulp? Steun ons dan  en help ons nog meer microprojecten op poten te zetten! Zo draag je rechtstreeks bij aan de ontwikkeling van de plaatselijke bevolking in en rond Kinshasa.

Deze microprojecten maken slechts een deel uit van ons programma. Wil je meer weten? Lees ons programma op de website  of volg het laatste nieuws via Facebook en LinkedIn
1
2
4