Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Samenwerken is de toekomst!

21/01/2016
IMG_0441_2.jpg

Het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking stuurt aan om alle actieve actoren in de sector samen te laten werken binnen de ontwikkelingsdomeinen waarop zij werken. Zo zoekt Rotary Clubs for Development actief naar partners om binnen de gezondheidszorg in D.R. Congo gezamenlijke projecten op te starten en te beheren.

In dit kader zaten we in Kinshasa samen met Keten van Hoop (Chaine de l’Espoir) en de Vrije Universiteit Brussel, een organisatie en een instelling met veel ervaring en expertise in D.R. Congo. Samen zoeken we naar mogelijkheden om een overkoepelend platform voor ziekenhuizen op te richten. Door middel van dit platform zullen we bijvoorbeeld de administratie en de logistieke ondersteuning van de ziekenhuizen in de toekomst vergemakkelijken.

Hoe dit past in onze werking lees je in ons programma . Reeds overtuigd? Steun ons dan meteen  en help ons deze samenwerking te realiseren!

Op onze online kanalen krijg je regelmatig nieuws over onze realisaties. Like hier onze Facebookpagina  of de LinkedInpagina . Vergeet ook zeker niet je te abonneren op onze nieuwsbrief!