Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

De balans van 2015!

25/02/2016
IMG_0558.JPG

We mochten in 2015 enkele mooie resultaten noteren. Dankzij de steun van Rotary Clubs Gent Prinsenhof (BE) en Dortmund Neutor (GER) ontvingen we op het einde van het jaar een Global Grant van de Rotary International Foundation. Hiermee verzekerden we onze werking, hoewel we steeds op zoek blijven naar bijkomende financiële middelen.

Zowel OS1 als OS2 spendeerde het overgrote deel van het budget, waardoor we slechts een klein deel van de subsidies hiervoor moeten terugstorten aan de DGD. Een grote verbetering ten opzichte van 2014 en in 2016 hopen we de budgetten voor de volle 100% aan te wenden.

Ondanks deze positieve vooruitzichten blijven we actief zoeken naar bijkomende fondsen, ook bij de Rotariërs! Daarom bezoeken we de Rotary Clubs met een interessante slideshow over onze organisatie en het programma. We versturen een fiscaal attest voor elke donatie, van individuele Rotariërs of Clubs, ter waarde van €40 of hoger. Steun ons daarom hier! 

Wil je meer weten? Bekijk ons programma of onze Facebook en LinkedIn voor wekelijkse updates!
Balans2015.fw_-720x340