Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

We rondden de screening af!

11/02/2016
IMG_0139.JPG

Rotary Clubs for Development wil graag erkend blijven als NGO-programma door de DGD (Directie-Generaal Ontwikkelingssamenwerking en Humanitaire Hulp). Zeker nadat het ministerie de hele ontwikkelingssector een screening oplegde om te bepalen welke organisaties erkend blijven als NGO-programma, dan wel als NGO-project.

Onze Algemene Coördinatrice Aziza en onze voorzitter Rudy spendeerden gedurende maanden vele uren aan het opmaken van procedures en documenten en aan de transparantie van onze NGO.  Eind januari kregen we dan ook bezoek in ons kantoor te Ganshoren van de controleur van Deloitte. Een kort bezoek en een aangenaam en open onderhoud geeft ons hoop om   opnieuw de erkenning als NGO-programma te mogen   ontvangen.

Rotary Clubs for Development  bedankt daarom uitdrukkelijk Aziza en Rudy voor het harde werk!

Maar ook zonder de Rotariërs zou deze erkenning niet mogelijk zijn.  Blijf ons daarom steunen, zodat wij  ons programma en onze projecten  kunnen verderzetten!

Benieuwd hoe we dit aanpakken? Check onze online kanalen  Facebook,  LinkedIn  en  onze nieuwsbrief!