Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Brainstorm over het toekomstige programma!

03/03/2016
IMG_0653.JPG

Het ingaan van 2016 betekent ook het begin van het laatste jaar van het driejarige programma ‘Bongisa Bomoi’ van Rotary Clubs for Development. We vierden met dit programma enkele mooie successen, zoals de renovatie van het Algemeen Referentie Ziekenhuis van Kinkole in N’Sele en op dit moment de oprichting van drie mutualiteiten in de gezondheidszones van N’Sele, Maluku I en Maluku II.

We verzekeren de uitbouw van deze mutualiteiten ook in het volgende programma, dat 5 jaar zal duren (2017-2021). Maar het programma zal uiteraard veel meer omvatten dan dat. Zullen we opnieuw een ziekenhuis renoveren? Blijven we het ziekenhuis van Kinkole ondersteunen? Wat met de verenigingen? En voegen we nog extra projecten toe aan het programma? Op al deze vragen zoeken we de volgende weken en maanden een antwoord met het hele team in Brussel en Kinshasa.

Ook de stem van de Rotariërs willen we graag horen. Via het contactpunt op onze website  kan je jouw voorstellen doen. Doe in afwachting van het nieuwe programma alvast een gift, zodat we zowel het huidige als het toekomstige programma tot een mooi succes kunnen maken.

Wil je eerst inspiratie opdoen voor je input? Surf naar onze website of onze sociale media Facebook en LinkedIn voor heel wat informatie en nieuws! 

DSCF3482