Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Op missie: een nieuw programma?

07/04/2016
DSCF3608.JPG

Zoals jullie konden lezen in eerdere berichten, nemen we steeds meer tijd om het toekomstige programma vorm te geven en uit te schrijven. De input van onze partners, en in bijzonder onze lokale partners, is daarbij van groot belang. Daarom organiseerde Aziza, onze Algemene Coördinatrice, een ‘atelier de programme’ om, verspreid over verschillende dagen, met onze partners samen te zitten en na te denken en te discussiëren over het toekomstige programma. Naast onze medewerkers namen ook vertegenwoordigers van het Provinciaal Ministerie van Volksgezondheid van Kinshasa, het CGAT, het Algemeen Referentie ziekenhuis (HGR), verschillende door onze NGO ondersteunde gezondheidscentra en verenigingen plaats aan tafel.

Deze kleine conferentie vormde meteen ook de perfecte gelegenheid voor onze nieuwe Lokale Coördinator, Alain Dresse, om onze partners beter te leren kennen en zich snel in te werken in zijn opdracht. Tot het einde van het jaar zal Alain instaan voor de vlotte afronding van het huidige programma en de verantwoordelijkheid opnemen voor de voorbereiding van het nieuwe programma. We wensen hem alvast veel succes en verwelkomen hem van harte in onze NGO!

Ook hier in Brussel steken we de hoofden bij elkaar om na te denken over het nieuwe programma. Wil jij je als Rotariër hiervoor mee engageren? Dan nodigen we je graag uit om lid te worden van onze Algemene Vergadering! Je kan uiteraard ook financieel steunen via het rekeneningnummer BE69 0010 7211 0078.

Voor andere steunmogelijkheden  surf je naar onze website. Wil je ook wat meer informatie? Lees dan ons programma of volg onze nieuwsberichten via Facebook, LinkedIn of de nieuwsbrief

DSCF3607