Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Een sterke campagne, samen met Rotary Clubs for Development!

19/05/2016
Image not found

Samen met 20 andere organisaties  voert 11.11.11 een campagne voor ‘sociale bescherming voor iedereen’. De campagne, die loopt van 2015 tot eind dit jaar, stelt niet enkel eisen  voor een betere bescherming van de sociale zekerheid in de ontwikkelingslanden (sociale bescherming is een mensenrecht en moet betaalbaar zijn). Ook voor België en Europa brengt de campagne enkele doelstelling aan, zoals het versterken van de sociale zekerheid en de verankering ervan in de wet.

De doelstellingen die Rotary Clubs for Development voorop stelt vormen hier een mooi verlengstuk van! Zoals je kan lezen in ons programma (link) zetten we in op de volgende dubbele doelen: de verbetering van de  kwalitatieve gezondheidszorg  en een betere  toegang tot deze kwalitatieve gezondheidszorg.  Dankzij deze doelstellingen behalen wij sterke resultaten, met onder andere de recente oprichting van ziekenfondsen in de gezondheidszones van N’Sele, Maluku I en Maluku II. De sensibilisering voor de ziekenfondsen komt nu helemaal op gang en zal vele families voorzien van kwaliteitsvolle basisgezondheidszorg!

11.11.11 beschikt uiteraard over een breed platform om steun en engagement te vinden voor haar campagne. Rotary Clubs for Development doet zoals steeds beroep op jou om, als Rotariër, ons te helpen ons programma te verwezenlijken en verder uit te bouwen.

Hoe help jij ons de bevolking van Kinshasa een kwaliteitsvolle gezondheidszorg te bezorgen?

Zo vergroot je mee ons netwerk en verkrijg je toegang tot alle nodige informatie. Steun ons nu!