Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Rotary Conferentie Kinshasa

05/05/2016
Conference_des_Rotariens_a_KIN_54eme_Ed.JPG

Rotary Clubs for Development toonde zich met foto’s en het zegel van de NGO, terwijl we folders uitdeelden tijdens de koffiepauzes. Als enige exposant, viel onze aanwezigheid toch niet op bij de Rotariërs. Zij kregen slechts tijdens de pauzes de kans ons te leren kennen.

Toch toonden een twintigtal aanwezigen zich geïnteresseerd in onze activiteiten, allen betrokken bij humanitaire werken.

We concludeerden nadien dat, indien we het programma van de conferentie vroeger hadden ontvangen, we onze aanpak hadden kunnen afstemmen op de verschillende interesses en zo ons programma meer in de aandacht hadden kunnen zetten. Met een attractievere stand hadden we onze NGO beter kunnen voorstellen en ons programma bekender kunnen maken bij de Rotariërs in Kinshasa.

Toch kregen we een grote kans om te netwerken, wat ons toelaat om binnenkort een ontmoeting vast te leggen met de gouverneur en de voorzitters van de Clubs in Kinshasa. Niet enkel de Belgische en Luxemburgse Rotariërs, ook de Congolese engageren zich dus!

Hoe kan jij ons dan helpen?

Volg ons via  Facebook  en  LinkedIn  of schrijf je in op  onze nieuwsbrief. Op die manier krijg je toegang tot alle informatie en wekelijkse updates over onze resultaten! Volg ons nu!

Conférence des Rotariens à KIN.54ème édition...