Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Nieuwe programma: opvolging

12/05/2016
FullSizeRender_60.jpeg

Enkele weken geleden berichtten we over het ‘atelier de programme’, waarmee we samen met onze lokale partners nadachten over het toekomstige, vijfjarige programma. Zo namen vertegenwoordigers van het Ministerie van Volksgezondheid van de Provincie Kinshasa, van het Algemene Referentie Ziekenhuis (HGR), van de gezondheidscentra en van de verenigingen deel. Het vruchtbare werk van alle deelnemers vormde een enorme hefboom naar de creatie van het nieuwe programma!

Nu gaat Aziza, samen met Alain, onze nieuwe Lokale Coördinator die zich snel inwerkt, en het lokale team, hier dieper op in. Onder meer een stand van zaken over de recent opgerichte ziekenfondsen staat op het programma, maar ook de toekomst van de verenigingen, de gezondheidscentra en het HGR komen ter sprake. Maar hier blijft het uiteraard niet bij, Aziza en Alain nemen onze gehele werking onder de loep om deze verder te optimaliseren in de toekomst.

Vele projecten dus die vragen om tot een goed einde gebracht te worden, waarvoor we heel wat middelen en materiaal nodig zullen hebben. Daarom beroepen we op jullie, onze Rotariërs!

Hoe kan je helpen en onze toekomst mee vorm geven?

* Steun ons rechtstreeks op het rekeningnummer BE69 0010 7211 0078.

* of help ons als actief lid van onze NGO in de Algemene Vergadering .

Volg ons via Facebook en LinkedIn of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Op die manier krijg je toegang tot alle informatie en wekelijkse updates over onze resultaten! Volg ons nu!