Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Welke thema’s komen aan bod in het nieuwe programma?

26/05/2016
FullSizeRender_21.jpeg

Het ‘atelier de programme’ dat Aziza en Alain, onze Algemene en Lokale Coördinator, leidden de afgelopen weken, verliep zeer constructief. Alle partners toonden zich present en geëngageerd om mee na te denken over het toekomstige programma, dat loopt van 2017 tot 2021. Zo stelden ze een problemen- en oplossingenboom op, om een duidelijker beeld te krijgen van de noden van onze NGO en welke richting we zouden moeten inslaan.

Vertegenwoordigers van al onze partners, zoals het Ministerie van Volksgezondheid in Kinshasa, dachten mee na hoe we ons engagement naar het Algemeen Referentie Ziekenhuis  en de gezondheidscentra  kunnen heruitvinden. Net als de samenwerking met de verenigingen  en de uitbouw van de ziekenfondsen. Maar zullen we ook verder gaan dan deze thema’s? Breiden we het programma uit? Dit ontdek je in de komende maanden.

Het toekomstige programma bouwt verder op het huidige programma, net zoals wij, Rotary Clubs for Development, blijven verder bouwen op de steun van u, de Rotariërs! Voelt u zich ook geroepen om uw schouders onder ons project te zetten? Hier zijn enkele mogelijkheden:

* Steun ons rechtstreeks op het rekeningnummer BE69 0010 7211 0078.

* Of help ons als actief lid van onze NGO in de Algemene Vergadering.

* Volg ons via Facebook en LinkedIn of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Steun ons en maak zelf mee het verschil voor de bevolking van Kinshasa!