Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

meer financiële steun = betere gezondheidszorg en betere toegang voor de bevolking !

16/06/2016
Cbf39rTWwAESdFH.jpg

Zet jij Rotary Clubs for Development mee op de kaart?

Ons doel: via Kumulaid  willen we € 1.000 inzamelen om de mutualiteiten verder te ondersteunen. Het is namelijk belangrijk om dit project voor de lokale bevolking zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarom willen we meer mogelijkheden bieden naar betalingen toe.

Vanaf augustus willen we nog een stapje verder gaan door ook betaling met krediet/bankkaart mogelijk te maken. Hou dus zeker onze website in de gaten! Klaar om Rotary Clubs for Development nu écht mee op de kaart te zetten? Wij zien het alvast helemaal zitten! Meedoen kan hier.

En voor we het vergeten: voor elke schenking vanaf 40 euro kan je een fiscaal attest krijgen. Steun verlenen werd zojuist nóg beter!

Sponsoring

Wij zijn een NGO (Niet Gouvernementele Organisatie), dus kunnen we alle mogelijke steun gebruiken. Heb je zin om ons te sponsoren? Neem dan even contact met ons op via info@rotaryclubsfordevelopment.org. Partners zoals ONLINE ED, BNP Paribas Fortis Foundation waren je al voor. Prijkt jouw naam binnenkort op de lijst? We horen het graag.

Vergeet ons niet te volgen via Facebook en LinkedIn of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Op die manier ontvang je als eerste alle informatie en wekelijkse updates over onze resultaten! Volg ons nu!