Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Maak jij binnenkort deel uit van ons OpenClinic Project?

28/07/2016
Open_clinic.jpg

OpenClinic software in het kort:

Het OpenClinic project bestaat eigenlijk al 10 jaar. De software is het werk van klinische professoren uit Brussel, en heeft zijn toegevoegde waarde al meermaals bewezen. Maar liefst 500 klinieken over de hele wereld, ook enkele in Kinshasa, gebruiken de oplossing!

De OpenClinic software kan door quasi elk ziekenhuis worden gebruikt voor het beheer van medicatie, patiëntendossiers, personeelsbestanden en nog veel meer. Handig om te weten, is dat deze ERP-software steeds op maat wordt geïntegreerd, in functie van de noden van het ziekenhuis in kwestie.

Rotary Clubs for Development en OpenClinic: een perfect duo

Als je weet dat tal van ziekenhuizen dankzij de OpenClinic software al bergen tijd bespaarden en sinds het gebruik ervan efficiënter kunnen werken, is het logisch dat ook Rotary Clubs for Development er iets mee doet. Zo willen we in 2017 de software implementeren bij ons algemeen referentieziekenhuis in Kinkole.

Eerdere analyses wezen immers uit dat de software een stijging in inkomsten kan voortbrengen. Dat motiveert ons nóg meer om onze tanden in het Kinkole project te zetten!

Ga jij samen met ons deze commitment aan? Schenk gerust een bedrag naar keuze op het rekeningnummer BE69 0010 7211 0078. Wens je extra informatie over onze projecten, kan je ons contacteren via deze link.

Houd ook zeker onze Facebook- en LinkedIn-pagina’s in de gaten! Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan blijf je steeds op de hoogte van alles omtrent Rotary Clubs for Development.