Rotary Clubs For Development

“Bongisa Bomoi”

Heb jij de krant van Rotary Clubs for Development al gelezen?

06/10/2016
Krantje_Les_Bateke.jpg

Waarom Gazette de des Batéké?

Als NGO speelt Rotary Clubs for Development een onmisbare rol in de toegang tot kwalitatieve gezondheidszorg. We doen er dan ook alles aan om dit universeel recht te implementeren in de omgeving van Kinshasa. Gelukkig staan we er niet alleen voor: samen met andere spelers, waaronder Belgische en internationale organisaties, realiseren we de nodige duurzame verandering. Het resultaat? Sociale en economische vooruitgang, daar gaan we voor!

Lees onze krant hier en laat op onze Facebook-pagina weten wat je ervan vindt!

Zelf je schouders onder onze toekomstige projecten zetten? Doe een schenking volgens een bedrag naar wens op het rekeningnummer BE69 0010 7211 0078. Meer weten? Contacteer ons hier!